Vad har ni för leveranstider?

Vi försöker hålla uppgifter om leveranstider och du kan se ungefärlig leveranstid som en notering på varje produkt i shoppen. När du lägger en order hos oss sker ingen betalning vid ordertillfället, utan vi tar emot din order och undersöker att vi kan möta den leveranstid du önskar. Vi återkommer därefter till dig med besked så att du har möjlighet att ta ställning till en eventuell förändrad leveranstid innan du betalar in en handpenning på din order. 

I normalfallet finns de flesta produkter på lager men ibland är efterfrågan högre än vad vi kunnat bedömma i förväg och vi blir stående utan lager på vissa varor ibland. Av denna anledning anger vi oftast 2-4 veckors leveranstid på vagnar och stolar för säkerhets skull. I vissa extremfall kan vi drabbas av något längre leveranstider än så.

Alla order levereras från Mimas Norderopeiska centrallager i Holland. Transporter från Holland sker normalt två gånger per vecka och tar normalt inte mer en ett par dagar till de flesta destinationer i Skandinavien. För leveranser till Norge tillkommer ett par dagar för tullklarering.


Kommentera detta svaret


Nej, inte allas  Ja, mycket bra
Captcha Image