Mima Nyheter

Nya Moon barnstol

Joakim Dickèr - fredag, juni 07, 2013

Varumärket Mima är resultatet av noggranna studier av de behov som dagens familjer har. Vårt mål är att skapa innovativa barn- & babyprodukter som erbjuder en harmonisk blandning av komfort, funktionalitet, innovation och fantastiska estetik. De eleganta och sofistikerade XARI och KOBI barnvagnar har i år fått sällskap av en ny innovation… barnstolen “MOON".

När vi köper en produkt för våra barn, vill vi att den uppfyller högsta standard, oavsett om det gäller säkerhet, funktionalitet, eller att bara vara tilltalande för ögat. Eftersom dessa produkter ofta är en investering, vill vi också veta att de kommer att hålla genom tiden den skall brukas. Mima har arbetat hårt för att uppnå dessa förväntningar.

Den nya MOON barnstolen är en produkt som kan utvecklas, och anpassas till den fysiska utvecklingen av våra barn, medan den eleganta arvet i varumärket bibehålls.

MOON är en innovativ barnstol som perfekt smälter ihop modern design med komfort och säkerhet.

Som med tidigare MIMA innovationer fortsätter MOON den för Mima inslagna 2-i-1-produktfilosofin. MOON erbjuder en barnstol för barn som senare förvandlas till en juniorstol. Produkten består av två sittdelar, den ena ovanpå den andra, som gör att stolen kan användas från födsel som vilstol för nyfödda, med stödkudde (säljs separat) och som en barnstol, när barnet når 6 månader. Konvertera sen barnstolen till en juniorstol som är lämplig för barn som väger upp till 45 kg, genom att helt enkelt ta bort den övre sittdel.

MOON har eleganta och innovativa material, såsom transparent polykarbonat som ger barnstol en lätt och strömlinjeformad känsla. Färg kan tillsättas med hjälp av sittskydd och kuddar, dessa finns i sex olika färger som lätt smälter in i många moderna hem. Färgkombinationer och utseendet på barnstolen utstrålar en hygienisk lätthet. Lägg detta till användarvänlighet och du kommer att förstå varför MOON barnstol är en superprodukt. 
De mest anmärkningsvärda egenskaper hos MOON är bl a
  • den innovativa, 5-punkts snabbkopplingsselen, 
  • enkel höjdjustering vilket innebär att du väldigt enkelt justerar höjden till middagsbordet. 
  • justering av sitsens lutning (sittande, vila och sova, speciellt utvecklad för nyfödda) 
  • eleganta, lätta och tåliga sittskydd/dynor. 
Än en gång har Mima visat att design, komfort och barnsäkerhet kan förenas framgångsrikt.