Mima Nyheter

Mima Winter Outfit

Joakim Dickèr - onsdag, oktober 15, 2014

Bitterkalla vintrar gör ofta att vi gärna stanna inomhus i värmen hellre än gå ut och gå på promenad. Men var är det roliga i det? Nu finns det inget som hindrar dig och ditt barn från att ge er ut och njuta av vintern tack vare Mima's nyutvecklade "Winter Outfit". 

Winter outfit är ett tredelad set som ger din Mimavagn ett extra isolerande lager och en vinteranpassad look. Setet har ett överdrag för sitsen som garanterar mer än tillräckligt skydd mot de bitande vindarna. Därtill finns även ett sufflettskydd med en härlig pälskantning runt sufflettöppningen som ger den där lite lyxiga känslan (yupp… fuskpäls, vad annars?). 

Elegant och prydligt designad, i läder-look-material som inte bara är vattentätt utan också isolerar tack vare sin filtliknande insida. Sufflettskyddets pälskantning är avtagbart så att du kan istället kan fästa det genomskinliga visiret som skyddar ditt barn mot vindar och nederbörd.

Och sist men inte minst, låt oss inte glömma dig förälder, som skall att köra vagnen. Dina händer slipper nu bli nerkylda på barnvagnens skjuthandtag, utan kan nu hållas värma av den pälskantade handmuffen som du enkelt fäster runt vagnens handtag. Kalla händer är därmed ett minne blott.
Mima's Winter Outfit finns i samma färger som våra vagnar: svart, camel, choklad och snow white.

Promenera med stil, sommar som vinter!